Volg de wimperextensions cursus in Breda

Ben jij de beautylover die wij zoeken? Wil jij een pro worden in het zetten van wimperextensions? En wil je verder komen in de beautywereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! In onze cursus wimperextensions in Breda word je helemaal klaargestoomd voor het vak van wimperstylist. Door onze jarenlange ervaring weten wij alles over het vak. Wij werken in kleine groepen waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht. In onze cursus doen wij er alles aan om je skills naar een hoger niveau te tillen zodat je hoogstaande kwalitatieve behandelingen kunt gaan aanbieden. Meer weten over alle ins en outs van de wimperextensions cursus in Breda? Lees hieronder verder.

Alle ins and outs van de wimperextensions cursus in Breda

Onze wimperextensions cursus in Breda is dé perfecte start voor je carrière als wimperstyliste. Natuurlijk is deze cursus ook heel geschikt als je gewoon heel benieuwd bent hoe het zetten van wimperextensions in zijn werk gaat. De cursus is zo opgebouwd dat, eventuele voorkennis wordt opgefrist of aangeleerd. Als beautylover weet je vast al heel veel, maar wij brengen je nog even de fijne kneepjes van het vak bij. Vervolgens gaan we in op de theorie van de wimperbehandelingen. Er is dan veel ruimte om vragen te stellen en je gaat ook gelijk in de praktijk aan de slag. Die koppeling tussen theorie en praktijk vinden wij erg belangrijk. Zo geven wij tijdens de theorielessen ook meteen veel praktijkvoorbeelden. Op die manier heb je er meteen een beeld bij en blijft het niet bij een theoretisch praatje. Tijdens de praktijkgedeeltes kun je rekenen op ondersteuning van onze ervaren medewerkers. Zij hebben al jarenlang ervaring opgedaan met het zetten van wimperextensions in Breda. Tip: vraag ook naar powder brows in Breda, onze medewerkers kunnen je hier ook alles over vertellen.

Cursus wimperextensions

Wat leer ik tijdens een wimperextensions cursus in Breda?

Tijdens de wimperextensions cursus in Breda leer je alles over het zetten van wimperextensions. Zo weet jij straks precies welke soorten extensions er zijn en welke looks je ermee kunt creëren. Verder weet je alles over hoe je extensions moet plaatsen. Je gaat namelijk veel oefeningen met het plaatsen van wimperextensions op een model. Verder is de nazorg bij wimperextensions natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom leer je bij ons ook hoe je een refill-behandeling moet uitvoeren en hoe je wimperextensions moet verzorgen. Schrijf je in voor de Wimperextensions cursus bij Aesthetics Loungeen leer alle ins en outs van wimperextensions.

Menu