Powder brows laten aanbrengen in Breda

Op zoek naar een salon om je wenkbrauwen perfect in model te laten brengen? Probeer dan eens de populaire techniek ‘powder brows’ bij Aesthetics Lounge in Breda. Het lijkt net alsof je wenkbrauwen zijn ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Met deze schaduwtechniek wordt er een subtiele kleur gecreëerd aan het begin van je wenkbrauw waarbij de lijn steeds iets meer gedefinieerd wordt. Het in model brengen van je wenkbrauwen is een van onze specialiteiten. Ons team weet precies welke vorm wenkbrauw bij jouw gezicht past. De wenkbrauwen zijn helemaal aanpast aan jou, je gezichtsvorm en smaak op het gebied van wenkbrauwen. Ook gaan wij op zoek naar het perfecte pigment voor je huids- en haarkleur. Sta elke ochtend op met perfecte wenkbrauwen en plan je powder brows behandeling in bij Aesthetics Lounge in Breda.

Complimenteer je natuurlijke schoonheid met powder brows in Breda

Wij vinden het belangrijk om je natuurlijke schoonheid niet uit het oog te verliezen. Ons team heeft als doel om een zo realistisch mogelijk resultaat te creëren. Dit bereiken we door het natuurlijke poedereffect die de powder brows techniek geeft. Ook krijg je nauwelijks roodheid of zwellingen met deze techniek waardoor je dus meteen na de behandeling op dat leuke feestje kunt verschijnen. En wist je dat ieder huidtype geschikt is voor deze behandeling? Iedereen kan dus zo’n anderhalf jaar genieten van prachtige wenkbrauwen. Dus je hoeft niet langer elke ochtend voor de spiegel te staan om die perfecte wenkbrauw te maken. Alleen een beetje mascara en je kunt de deur uit. Helemaal geen zin in deze beauty routines in de ochtend? Laat dan wimperextensions in Breda zetten bij Aesthetics Lounge. Wil je zelf ook aan de slag? Tijdens onze wimperextensions cursus in Breda kun jij ook zelf deze techniek leren. Vraag onze medewerkers ernaar.

Powder brows Breda

Hoe ziet een powders brows behandeling in Breda eruit?

Eerst word je verwelkomd door een onze gecertificeerde stylisten en wordt er kort doorgenomen wat je zelf mooi vindt en of je andere wensen hebt. Daarna gaan we samen bekijken welke vorm wenkbrauw mooi bij jou staat. Zodra we dit hebben bepaald kijken we welk pigment mooi past bij je huidskleur. Vervolgens krijg je na de behandeling instructies mee hoe je je wenkbrauwen het beste kunt behandelen. Alles bij elkaar zal dit ongeveer twee uur duren. Ook een afspraak maken voor het maken van powder brows in Breda? Neem dan contact met ons op!

Menu