Wimperextensions zetten in Breda bij Aesthetics Lounge

Ga jij voor de mascaralook zonder zelf iedere ochtend in de weer te zijn met mascara? Ontdek hoe mooi wimperextensions staan bij jou look en je wilt nooit meer anders. Zo maak je mascara en eyeliner overbodig. En wat zo fijn is, je voelt wimperextensions helemaal niet zitten en het resultaat is heel glamoureus! Onze gecertificeerde medewerkers doen er alles aan om wimpers aan te brengen waar je ‘u’ tegen zegt. Trakteer jezelf op mooie wimperextensions en maak snel een afspraak!

Verschillende soorten wimperextensions in Breda

In onze Aesthetics Lounge in Breda kun je kiezen uit verschillende soorten wimperextensions. Mooie en lange wimpers zijn helemaal ‘on trend’ dus ga voor het resultaat wat bij jou past. Eén ding is zeker: alle technieken geven een gegarandeerd wauw-effect! Wanneer je voor een natuurlijke maar toch tikkeltje glamoureuze look wilt gaan, raden wij de ‘One by one wimperextensions’ techniek aan. Hierbij wordt er één voor één, een extension op iedere wimperhaar aangebracht. Hierdoor worden je eigen wimpers niet beschadigd en creëer je een mooi natuurlijk resultaat. Mag glamour van jou wel de boventoon voeren? Ga dan voor een verbluffend waaier effect door te kiezen voor 3D wimperextensions. Hierbij worden dunnere en lichtere haartjes gebruikt zodat we meerdere extensions op 1 wimperhaar kunnen plaatsen. Hiermee krijg je een super vol resultaat. Dit resultaat houd je door ongeveer om de drie weken een refill behandeling met wimperextensions in te plannen bij onze salon in Breda. Wist je dat je ook powder brows in Breda kan laten aanbrengen? Vraag onze medewerkers hiernaar.

Wimperextensions Breda

Alles wat je wilt weten over wimperextensions in Breda

Voordat je wimperextensions laat zetten, is het handig om er alvast wat over te weten. Veel mensen vragen zich af of je met wimperextensions wel mag zwemmen. Het antwoord is: ja zeker! Sterker nog, met wimperextensions heb je geen last van doorgelopen mascara. Ook denken sommigen dat je wimpers beschadigen door het plaatsen van wimperextensions. Daar hoef je nooit bang voor te zijn. Wij zetten de wimpers op een professionele manier met wimperextensions van hoge kwaliteit. Daarbij geven we je uitgebreide verzorgingstips mee. Wil je meer weten over wimperextensions en leren hoe je de extensions zelf zet? Volg dan onze cursus wimperextensions in Breda. Wordt een pro in het zetten van wimperextensions! Na deze cursus ben je naast beautylover ook wimperstylist. Liever zelf ontspannen in de stoel zitten en je wimpers laten bijwerken? Voel je welkom voor het laten zetten van wimperextensions in Breda bij Aesthetics Lounge.

Menu